page loader

Edukado Centar privremeno neće vršiti upis novih grupa.

Posetite nas uskoro za više informacija.

SISTEM NASTAVE Kako radimo?

about us

Učenje na drugačiji način

Sistem nastave u Edukado školi je nastao kao rezultat višegodišnjeg iskustva osnivača u prestižnim domaćim školama.

Kao jedan od najčešćih problema koji smo rešili je nedostatak integralnog pristupa obuci, pa se umesto odvojenih "mini" kurseva nudi sveobuhvatan program nastave koji polaznike vodi od samih osnova, kroz sve neophodne tehnologije, sve do završnog rada koji predstavlja prvi projekat u Vašem portfoliu.

Kroz sam kurs se bavimo i svim ostalim aspektima obavljanja ovog posla. Obuka nije zamišljena kao jednostavni prikaz mogućnosti aplikacija i tehnologija, već je to celovita priča o svim detaljima koji Vas čekaju tokom rada u IT sektoru, bilo da posao tražite u okviru neke kompanije ili želite da budete freelancer.

Na kraju, naš cilj nije samo da Vam pomognemo da uđete u svet Web produkcije. Zajedno sa Vama pokušaćemo da Vam pronađemo posao, kroz preporuke, savete ili čak direktne kontakte koje imamo sa IT kompanijama. Tu smo da pratimo Vaš napredak i nakon završenog kursa kao i da pomognemo u svim budućim poslovima kojima se budete bavili.

EDUKADO sistem nastave

Sistem učenja koji se razlikuje od svih ostalih ponuda.

Video prenos

Sva predavanja se emituju uživo i možete ih pratiti online ukoliko niste u mogućnosti da dođete na čas.
Ukoliko propustite predavanje, možete dobiti pristup snimku propuštenog časa kako biste bili spremni za sledeći čas.

Dostupnost predavača

Tokom kursa na raspolaganju Vam je predavač putem mail-a i Skype-a. Možete dobiti pomoć čak i van trajanja nastave kako ne biste prekidali učenje zbog nekog sitnog problema koji može da se reši putem prepiske.

Najsavremenija oprema

Radićete na vrhunskim računarima sa licenciranim softverom.
Koristimo laptopove optimalne za web dizajn i programiranje uz legalni softver. Svakako se trudimo da polaznicima pokažemo i open source alternative kao i da uputimo polaznike u vezi sa kupovinom potrebnih aplikacija.

Online platorma

Svaki polaznik dobija pristup online platformi gde Vas čekaju materijali sa predavanja, termini konsultacija i ostale informacije.
Kroz platformu je omogućena i komunikacija sa predavačem putem poruka.

Gostujući predavači

U Edukadu praktikujemo povremena predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti web dizajna i programiranja.
U pitanju su uglavnom stučnjaci iz različitih oblasti koji Vam pričaju o trendovima, novim tehnologijama i problemima sa kojima se susreću u realnom radu.

Iskusan tim

Naš tim je sačinjen od predavača od kojih svaki ima minimum 5 godina iskustva.
Većina predavača je praksu stekla kroz rad u sistemima formalnog i neformalnog obrazovanja i pažljivo se selektuju ne samo na osnovu znanja, već i odnosa sa polaznicima.

Praksa za najbolje

u saradnji sa IT kompanijama nudimo plaćenu praksu najboljim polaznicima. Takođe, svim polaznicima nudimo pomoć u pronalaženju posla, kako kroz preporuke tako i kroz direktne kontakte.

Konsultacije

Svaki kurs ima poseban termin za konsultacije ukoliko ste propustili neki čas ili je nešto ostalo nejasno. Konsultacije se održavaju jednom sedmično (nakon 2 termina), tako da ukoliko niste razumeli predavanje ili niste bili u prilici da prisustvujete, stojimo Vam na raspolaganju.